inget social alls.

HAR VARIT OSOCIAL TILL 1000 OCH JAG VET OM DET!

har varit på kusten och gjort en massa annat roligt än att sitta framför en dator och häcka, så just precis därför är det väldigt dåligt med uppdatering för tillfället. Och jag kan inte heller glädja er som läser detta att det kommer bli mer uppdatering för då ljuger jag. För imorgon drar jag till Skellefteå och tillbringar mina två närmaste veckor där uppe. Ska bli himlans kul, saknar tjejerna där uppe massor! Har suttit och laddat över lite bilder nu på facebook, så kolla där om ni känner för det. Nu ska jag ta och sätta mig ute i solen en stund, puss!

allt i ett

Det är nu jag ska göra den där uppdateringen jag snacka om igår tänkte jag.. Så får väl ta och göra det då. Lite snabbt och enkelt, och för att ni ska kunna förstå nånting av det jag skriver så skriver jag dagarna först. Smart va!? :D

Söndag: Falsterbo och typ fest på kvällen..
Måndag: Falsterbo, åkte hem..
Tisdag: Rida ponnysarna och städa garaget typ + sova hos my :D
Onsdag: Va med my och rida :D
Idag: Rida, va med fredrik och gå på kalas.

Shit vad snabbt och lätt det kan gå liksom. Nu ska jag sova.
Gooodnight! :D

inte bra...

4 DAGAR SEN JAG SKREV NÅTT.. förlåt!
men har inte orkat typ, och orkar inte nu heller egentligen. Så därför överlämnar jag uppdateringen om vad jag har gjort dom sista dagarna tills imorgon. puss!


+ det var en sak till

+ att nu glömde jag visst att säga det att jag har sån där ny header, som min kära vän Angelina har gjort. Visst är den fin!? :D

kolla gärna hennes blogg oxå på: http://baraangelinas.blogg.se


SÅDÄR LAGOM SOCIAL TYP..


Även fast jag skriver här nu ska ni veta att jag inte känner mig ett dugg social eller någonting, så därför känns det inte som nån mening direkt att jag skriver nått.. men jaja, jag gör det i alla fall. Åkte till Falsterbo idag då som sagt, det gick faktiskt riktigt bra, eller ja, jag och Johanna sov typ halva vägen så det kändes ju därför inte så jättelångt men ändå. Sen kom den där J*********KLA BILKÖN som gjorde att vi fick stå och vänta i hundra år kändes det som. Men det var i alla fall en timme. INTE KUL, kan jag bara säga. Men nu är vi i alla fall framme, och har varit här ett bra tag. Har både hunnit med att kolla hästhoppning, gå på mässen, äta, cykla runt och hoppa på fart hinder m.m. Har varit enormt kul i alla fall. Så kan ju bara tänka mig hur dom andra två dagarna kommer bli, får bara hoppas att det fortsätter lika kul så :D Lägger upp lite bilder nu. Men orkar inte lägga upp så många, men det får ni leva med. Ni som har facebook och läser detta kan väl kolla fler bilder där då om ni vill. Puss !





föralltid ♥





NO LIFE

HAHAHA, menar precis det som rubriken visar. Sitter hos bästavän, klantis, johannis, osvosv. Hon heter lite allt möjligt beroende på vad jag är på för humör, och nu är jag på ganska bra humör om jag får säga det själv, så då kan hon faktiskt få ett så snällt namn som bästavän :D vi är så himla sociala med varandra oxå måste jag säga. Vi sitter med var sin dator i knät och tven står på och visar fotboll. Mysigt mysigt. Imorgon drar vi till Falsterbo och kommer hem på måndag. Tar med oss dator men vet inte hur mycket jag kommer kunna uppdatera, men det lär vi ju märka i alla fall ;) puss så länge!

Kräfta, brännis.. YOU NAME IT!

Det var två tomater som gick över en väg. Så kom en bil och körde över den ena tomaten. Då sa den andra tomaten: Kom Ketchup, så går vi!

Typ min och Johannas humor nu asså, shit vad kul man kan ha. HAHAHA, säger jag bara. Vi sitter iallafall som två stycken kräftor och det bränner i våra kroppar och vi sitter och gnäller om vartannat + att vi smörjer in oss heeela tiden. Kan rent ut sagt säga det att jag har aldrig bränt mig såhär mycket i hela mitt liv, och ändå använde jag solkräm typ.. Va vid örlen idag med Johanna och Emmy och hade det allmänt mys. Cyklade både dit och tillbaka också, och det är riktigt bra gjort måste jag säga. Eftersom det var varmt, grusväg typ halvvägen och halvt motvind. Inte alls kul, men aja, det kändes riktigt hurtigt tycker jag ;) Har varit ute och ridit en liten mystur också med min kära vän nu ikväll. Nemen nu tänker jag faktiskt ta och vara lite social mot min fina vän och sätta mig framför henne och snacka istället. Tänkte också vara extra snäll bara för hon tycker så synd om sig själv, och ta fram lite kvällsglass om det finns nån och sen sätta på en film. Tycker det låter bra om jag får säga det själv.






Har inte varit så social dom senaste dagarna heller, men hallå liksom, det är värsta bästa vädret ute. Då vill man ju inte sitta framför en dator och häcka bara för att uppdatera en blogg. Så ni får minsann ta och leva med att jag är lite osocial nu ;)

puss'


RSS 2.0