mammmmmmma♥

Är härligt trött i kroppen nu kan jag lova efter att ha ridit min bruna polle och vart ute och sprungit idag. det ENORMT sköna vädret ute gjorde mig väldans sugen på att springa lite, så då jag tag i det och gjorde det. Den lilla vita ponnyn fick vila lite idag, för han har gått varje dag i cirkus två veckor nu, och eftersom han gick så himlabra igår, kände jag faktiskt att han var värd det. Ska ta och fläta ihop håret, borsta tänderna och sen är det sängdags för min del. God natt på er allihopa!

+ att min mammi kommer hem imorgon kväll, hon är saknad!


hittade en fin bild på mina älskade föräldrar på datorn också :)

Tyssssska...

Tyska kan gå och stoppa upp sig nån stans nu tycker jag rent ut sagt. Sitter i datasalen och ska typ öva på en massa ord, men musen hackar , så vi skiter i det. Ska ha lunch nu, är ashungriG! Så ha det bra, :D pusss

GOD NATTEN

Har egentligen inte så mycket och säga, eller det har jag väl egentligen men aja, jag orkar helt enkelt inte skriva. Inte på blogghumör nu. Johannis sov hos mig inatt och det uppskattas verkligen. Nu ska jag ta och stoppa tandborsten i munnen och borsta gaddarna, sen är det sängen som gäller för mig. Good Night

SNÖ?

Är verkligen inte sugen på att sätta mig med näsan i so boken nu, men visst, jag får väl ta tag och göra det i alla fall... Ikväll blir det träning för Ingla en stund, för er som ville veta det ;) Förut haglade det som sjutton och jag trodde för en stund att marken skulle täckas av massa snö igen, men nu har solen tittat fram igen, så det verkar inte bli så! Och det är jag ju väldiiiiiiigt glad vöer kan jag ju bara säga, INTE mer snö nu om ni frågar mig. Nu ska det bli sommar och sol hade jag tänkt mig... Latero!

onyttigt, menmen

väntar på att kladdkakan ska bli klar och sen är det ut i stallet som gäller för min del. Träning ikväll och det ser vi fram emot ;) cu!

bästahästen!♥

Orka inte skriva igår men jaja, ni får uppdateringen om hur det gick på tävlingen m.m nu istället. Bättre sent än aldrig, ni vet ;)

I första klassen, som vad ld+5 gick hon skitbra! Eller hon kändes lite seg och sånt men det beroro ju på att hon är brunstig nu också, vekligen passande till tävlingen... Inte! Men i alla fall, då rev vi ett hinder och det var mitt fel. Det var i omhoppningen och jag svängde liksom för tidigt, typ över hindret, så då fick hon med sig en bom med bakbenet. Sen rev vi/hoppa mitt i sista hindret. För dålig fart och jag var för slapp typ. Men jaja, hon gick bra ändå.

I andra klassen som va ld+5 och lc, + att det var lagklassen, så gick hon ännu bättre! Fick en vägran i omhoppningen men det berodde helt på mig, orkar inte förklara det, men aja. Då kom vi 5a i alla fall :D det kan ju nästan inte gå bättre första tävlingen eller hur!? Sen ett extra stort + så kom laget 2a. Supermegabra!
Har hittat lite bilder från alla möjliga som har tagit, men det kommer mer ;)










EN DAG I STADEN

Har vart spenderat natten hos Frida i Stöpen. Drog dit igår kväll efter träningen och sov där. Sen idag drog hon och jag in och mötte Johanna i stan. Skulle köpa en skinnjacka, men det fanns ju flr sjutton inte en enda sån som jag ville ha. En helt vanlig skinnjacka med krage liksom. Hur svårt ska det vara eller!? Köpte i alla fall en tröja, örhängen och skit. + att jag och Johanna passade på att ta ett till hål i örat. Najsigt värre! Vet att jag inte har laddat upp bilder på varken mitt hår, hur det blev eller från stöten. Men jag har liksom inte hunnit/orkat. Nu ska jag ta och byta om för att gå ut och rida min bruna springare en stund. Sen blir det att fixa allt inför tävlingen imorgon. Är taggad till 1000. Bilder kommer från det imoergon, jag lovar :D ha det!

ÄLSKA vädret♥

Nu ska jag ta och sätta mig ute på altanen med en kopp te och dunka musik. Ikväll är det träning och Frida som står på schemat! cu!


+ en riktigt bra låt!

u-n-d-e-r-b-a-r-a-d-a-g

På med ridkläder och ut och rida en stund med den lilla vita i paddocken är vad som väntar mig nu. Ha de bra! :)

spring spring spring

Helt underbart väder idag igen. Är väldigt sugen på att ut och springa nu så de är precis vad jag ska göra. Ska gå och byta om nu och sen ta mig en runda. Med musik i öronen också kan det ju nästan inte bli bättre ;) Hästarna får vila idag, för det har dom gjort sig förtjänta av ;) Ska dra till ridskolan sen också ikväll, för vi tävlingsryttare skulle bli fotograferade tydligen. Vet typ inget om det, vem som ska fotografera eller nått, men det blir säker asbra. Haha, bara komma dit som dom sa så ska det nog gå vägen. Ha det bra!

SUNSHINE

Dagen har vart helt braig, kan jag ju bara börja med och säga! Vädret har ju vart helt u-n-d-e-r-b-a-r-t och hur varmt och skönt som helst. Red ut en sväng med My på Carre, skulle ta det lungt, men det blev jun inte riktigt så... Haha, hade med kameran och tog lite fina bilder också. Lägger upp dom här. Red Queen en stund efter det i paddocken och hon gick också skitbra. Hästarna hade nog en bra dag idag måste jag säga. Ska ta och hoppa in i duschen nu och sen är det godnatten för mig som gäller.


bushäst, som tyckte det var mycket bättre att bocka när jag väl ville att han skulle stegra ;)


min underbara vän My var också med!<3



lite åt de blondare hållet

Med färdigt slingat hår och mätt i magen sitter jag nu här. Känns ganska annorlunda och titta i spegeln och se mig med lite blondare hår nu kan jag lova, för det har ju vart mörkt som sjutton nu... Men det blev riktigt, riktigt bra måste jag säga. Bara för att bästavän hjälpte mig, tack vännen! <3 Ska faktiskt ta och plocka ihop lite inför imorgon, sen ska jag faktiskt ta och hoppa i säng. En lite tidigare kväll för en gång skull. Och det är precis vad jag behöver efter att typ gått upp halv sex och allt. Det var tävling igår också, men resultatet var väl inge vidare så vi struntar i det tycker jag. Slänger in en bild imorgon på hur mitt hår ser ut och sånt. Har ändrat lite musik på ipoden nu på bloggen, om ni inte redan har märkt de, haha! Ha de! pusspuss


this evening

Har vart ute i stallet tills nu och ska alldeles snart sätta mig vid matbordet och äta lite. Sen blir det att hoppa i säng, eftersom det är tävling imorgon och sånt. I Jönköping denna gången, så då är det inte jättelångt att åka, men en tidigt morgon det blir det i alla fall. cu!

IT'S FRIDAY

Frissan om cirkus ½ h, hem rida och fixa inför tävlingen imorgon. Så ser min fredag ut! Ska bara be frissa och inte klippa av allt hår så kan nog denna fredagen också bli ganska hyfsad ;) Har inte vart den bästa på att uppdatera nu, men har gjort allt annat än det denna vecka, typ ridit som en tok och bott i stallet har det kännts som. Enormt skönt med helg nu kan jag lova. Tävling imorgon i Jönköping som vi hoppas att kanske kunna komma hem med lite placeringar denna gången. Taggatagga, ha en bra fredag everyone! pussokram,

en dag i taget

Efter att nu ha ätit god mat så är jag lagom mätt och belåten. Är hos farmor nu och ska vara här resten av dagen också, + alla farbröder och familjer. Det är trångt och varmt, men mysigt ändå måste jag säga. Va och träna med Queen på morgonen för Christian och det gick superduperbra. Hon är så himla bra! Red Caranjo en sväng i paddocken också för mamma när jag hade kommit hem, och han gick också skitbra. Mamma tog lite kort också, men dom får ni sen när jag har kommit hem och sånt. Nu ska jag ta och prata och vara social med allihopa. Pusss på er!






fin dag

Glad påsk på er!
ska nu ta och hoppa in i duschen och fixa mig för att sen åka vidare mot kusinerna, där det blir att spendera denna påskaftonsskväll, ha en fortsatt bra påskafton, för det ska i alla fall jag :D kramkram!

MIN BÄSTA VÄN♥

Var ute och red med min bästa vän idag. Red en riktigt långtur och behövde det verkligen, vi båda behövde snacka av oss ordentligen kan jag lova. Och Johanna, du vet vad jag menar! Ni ska bara veta vad hon är bra att ha asså. Riktigt nedrans skitaasa bra rent ut sagt! Ich liebe dich johannnnniiiiis♥ hon är sådär som bara en bästa vän kan vara liksom, lyssnar alltid på mitt tjat och står ut med det, man kan alltid snacka med henne om vad det än är, ni fattar, hon är rent ut sagt BÄST liksom!


- fyra bilder på min u-n-d-e-r-b-a-r-a vän Johanna!
+ en låt som passar enormt bra till :D


borta bra men hemma bäst

Kom hem för cirkus 1 ½ h nu. Har packat upp all skit som jag har haft med mig och ska nu sätta mig framför tven och slå på en film. Min kära vän My kommer över och gör mig sällskap också. That's it! Ha en fortsatt bra torsdagskväll gott folk. Pussss

RSS 2.0