EN SNABBIS

Igår kväll när jag kom hem hade jag faktiskt tänkt och skriva lite, men sen orkade jag inte.. Hehe, ja, så ni ska iallafall inte tro att jag struntar i bloggen toltalt. Nu ska jag ta och gå och göra mig iordning. För sen bär det av mot lager 157, och ikväll är det träning som gäller. En typ xtra-träning för Ulf hos Camilla, ska ta med den lilla vita ponnyn, eller ja, han är ju inte så vit.. men vi kan ju i alla fall låtsas att han är det.. Har inte tränat med han på länge så nu får vi se hur detta nu ska gå ;) det går nog bra får vi hoppas. Han va typ ganskaknäpp igår när jag skulle rida, men det kan ju ha ändrat sig ;)

talk to u latero!

BILDeR FRåN IGåR


Julian och Emilia ♥

Måns ♥

Jag, Julian och Jonathan ♥

Oliver ♥

hehe, skulle hem ;)

Albin, Julian, Moa, Oscar, Jonathan och Emilia ♥

Måns och Oliver ♥

Några bilder sådär. Inte så roliga kanske men men, aja, bilder som bilder.

pusss
    ♥


GLAD MIDSOMMAR PÅ ER! ♥

Säger detsamma som rubriken...
Sitter i Jonathans rum nu och snackar. Mysmysmys säger jag bara, snack + bra musik en midsommarkväll med trevligt sällskap kan det ju inte bli bättre direkt. Blir att sova över här i natt också, bilder osånt kommer imorgon när jag har kommit hem. Nu ska jag vara lite social med dom andra. Puss och ha en fortsatt bra midsommar hörrni! För det ska i alla fall jag! :D


Jag Säger Bara Det

Slänger bara in två bilder och säger bara SAKNAR ER! ♥'


min underbara, vackra vän amanda' ♥'

bästaste, finaste vän angelina' ♥


nu: godnatten!


GÖTEBORG


min fina vän på rese

... sminkade oså

tåget påväg hem .

Det va lite bilder från hur gårdagen va.
Igår kväll sen hade jag och Micaela lite mindre tur kan jag ju bara säga. Vurpa med moppen, så nu har jag slagit i hela högra sidan av kroppen, men skrapsår, stukad fot m.m. Har asont i nacken och huvudet oxå, och det är väl inte så bra kan jag gissa. Men nu ska jag ta och sätta mig med min kära mamma ute på altanen och sola lite.

kiss and goodbye!

 


godnatt

Nu ska jag faktiskt gå upp och lägga mig i sängen, kura ihop mig och bara somna. Imorgon blir det upp lite tidigare, för då åker bussen mot Skövde vid tjugo i nio. Sen blir det att ta tåget mot Göteborg och vidare mot Makeup-studion, där det väntar sminkning m.m. Som sällskap följer Fridus med, så det kan no bli en riktigt lyckad dag hoppas vi på tycker jag.
Idag när jag skulle gå och hämta posten hade också fotona från Juniaden kommit, shit vad glad jag blev kan jag bara säga. Dom var verkligen väntade, och superfina va dom. Kan ta kort på dom och slänga in sen också omdet kan bli några bra.

nu: sätta kameran på laddning, borsta bisingarna och sen hoppa i säng.

Godnatt på er!

tuesday

Sitter uppe och dejtar sängen lite nu med micaela. Ska ta och gå ner och äta lite frukost nu osen väntar ridning av två hästar och en springtur. Hörs senare. puss

BÄSTAVÄN, JOHANNIS, KLANTIS, osv...

Sitter med bästavän, johannis, klantis, eller vad jag nu brukar kalla henne.. Olika för varje dag typ... hehe, va har suttit och gjort "bling, bling" på våra mobiler nu, skitsnyggt, kan ta och slänga in nån bild sen om jag orkar ;) det liiilla problemet med det hela är bara att det tar en faslig tid för skiten att torka. INTE bra säger jag bara! Johannis, bästavän eller whatever , you know her, hon fick för sig att ta lite bling, bling på sina naglar oxå. Blev faktiskt ganska ballt. Så nu tänkte jag ta fram min tomma fantasi och göra likadant , så det så.

later!

SÖNDAGSKVÄLL

En söndagskväll med bra musik, bra sällskap och massa snack kan det ju inte bli bättre. Så shit vad bra jag har det säger jag bara ;) ne, nu ska jag ta och va lite social och snacka vidare med min kära vän! pusspåer!♥

duschen nästa

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sen fixa mig lite får vi se vart kvällen tar vägen. puss'

LÅÅÅÅÅÅNGA NÄTTER

solen skiner och vädret är bara allmänt härligt just nu asså. Nu hoppas vi ju självklart bara att detta kan hålla i sig, så det kan bli lite sommar nu liksom. För det tror jag alla behöver efter den vintern som va... Alla behöver lite sol att drunkna i ett tag, så underbart är de! Nu ska jag ta och sätta mig framför bordet och äta lite, för det är mat på g. Sen följer jag med min kära mamma och lillebror till Hjo en sväng och är med när lillebror ska ha simskola. Får se om jag också badar.. känns lite tveksamt, för är inte direkt på nått badhumör nu känner jag. Har inte badat en enda gång ute i år, varken i pool eller i typ sjö. Skräll säger jag bara.. Måste ändra på det snart också känner jag... haha.. Nu ska jag äta mig mätt i magen, puss!


melissa horn - långa nätter


FRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIEND :D

Nemen klockan är 02:22 och me and my friend sitter och lyssnar musiken och snackar ovärt med folk.. :o ojojoj, har inget och skriva så bara om ni vill veta. Men kan ju ilf ta och berätta att min lilla bruna springare gick grymt bra på träningen för er som tycker det va kul ;) that's it! b-i-g-k-i-s-s!

sjukhuset yesterday

Va i Stockholm hela dagen igår och orkade därför inte skriva när jag kom hem direkt, va typ dödstrött... hehe, inte så ovanlig direkt men ;) Va ilf på återbesök på sjukhuset och där sa läkaren att armen kommer vara såhär som den är nu hela livet... Eller ah, han sa att typ när jag är 35 eller nått kanske dom kan sätta in nån plastarmbåge eller va det var. Men tills dess kommer den bara vara som den är nu ilf, och kommer inte bli sämre och kanske inte så mycket bättre heller. Det var väl inte direkt det roligaste att få höra direkt, men det är väl bara att inse faktum typ oså. Men nu ska jag i alla fall försöka sluta deppa över det en stund och gå ut och sätta mig på altanen med bra musik i öronen och försöka sola lite ;) hehe, latero.


några skolavslutnings bilder

Några bilder från skolavslutningen då som sagt.






kusiner ♥

SOMMARLOV NU FÖR SJUTTON

ÄNTLIGEN! säger jag bara. soooooooommarlov, vilket betyder mycket sol och värme, ha svinkul med kompisarna och allt oså förstås rida lite därimellan. Detta året känns som det bara har rusat iväg tycker jag, har gått skitfort om ni frågar mig. Kanske är för att vi börjat på en ny skola och allt men ändå liksom, det känns ändå som det har gått ovanligt fort. Trist väder idag annars så det blev ju ingen direkt sommarlovskänsla liksom, men aja, sommarlov är det ju i vilket fall, även om det är sol eller regn så. Ska ta och byta om nu och gå ut och rida min häst lite granna. Det är väl ungefär det jag ska sysselsätta mig med ikväll, men ska i alla fall försöka föra över bilderna från kameran sen så får ni lite skolavslutningsbilder sådär. Ha det bra sålänge allihopa, puss!


en dagens


dagens typ, och den fick gt stå för. Allting är därifrån, tröjan, som jag bla köpte igår och bara älskar, vet att typ verkligen alla har en sån, men aja, jag älskar den ändå. Sen ett vanligt vitt linné och ett par jeans-leggings.
Nu ska jag ta och byta kläder lite snabbt och lätt sådär och sen ta och gå ut i stallet och rida mina kära små hästar. Skriver kanske mer ikväll, får se lite om jag orkar och hinner liksom. Ha det bra i alla fall! puss'

grymt bra låt, lyssna tycker jag ni ska ta och göra! ;)


JUNIADEN

Caranjo:


http://www.youtube.com/watch?v=NDzCAhtRtNg
http://www.youtube.com/watch?v=AgDuVk1heng

Queen:

http://www.youtube.com/watch?v=8kOKMRRjfEQ
http://www.youtube.com/watch?v=TQmk5Of9y7Q



Mer bilder osånt kommer, nu ska jag ta och hoppa i säng. Godnatt på er allihopa!

ALLTING HAR FÖRÄNDRATS, MEN DU FINNS KVAR

Nu drar snart jag, Louise och Johannis till viken. Bilder och filmer m.m från tävlingen kommer ikväll. Puss!


FEBER, HALSONT och MÅR ALLMÄNT SKIT...

Ni ser bara på rubriken. Det är så jag mår nu, det vill säga inget vidare liksom... Usch, får se om det blir nån tävling imorgon, tveksamt. Mamma har redan typ bestämt sig för att hon inte vill släppa iväg mig om jag mår såhör. Men aja, skitsamma, jag hade tänkt och tävla i alla fall, men vi får väl se hur det blir med den saken. Nu ska jag ta och äta lite frukost och sen sätta mig ute i solen med musik i öronen och ett paket halstabletter bredvid mig, + att jag ska försöka krya på mig själv lite. puss,

halsont...

hehe, ah ni ser ju bara på rubriken. Ska ta coh gå ut och sätta mig med en halstablett i munnen och en bra bok i handen och krya på mig själv lite. Känner mig inte så helfräsch nu liksom, hehe, typ ont i halsen och förskyld, nu om ni vill veta. Men ingen feber än, så det blir att rida lite senare sen. That's it! vet att det är lite dåligt med bilder på bloggen nu, men det kommer. Har inte tagit några värda på ett tag bara. Men det kommer, det kommer. puss

godnatt

Har varit och tränat, och jag säger bara det att Shit vad bra häst jag har. Det gick helt enkelt superbra, har inte gått så bra på ett tag så det stärkte självförtroendet en aning också, och det va riktigt bra, eftersom det inte gick jättebra direkt i lördags liksom... Har inte laddat över filmerna än från tävlingen eller så, men det kommer, vänta lite bara. Hehe, nu tänkte jag ta och hoppa in i duschen och sen lägga mig i min sköna säng och sova. Godnatt på er!

RSS 2.0