CLAIM TO FAME

Har kommit hem från att varit och kollat på Christian träningen idag. Frös som sjutton och hade nästan ingen känsel från halva fötterna ut till tårna. Kunde knappt böja på dom när jag skulle gå :/ Mamma red Queen idag på träningen för det var hoppning och jag fick inte vara med då för mamma för hon tyckte bara att det skulle vara onödigt om det hände någonting liksom nu när jag precis har börjat rida lite igen efter operationen. Caranjo får vila idag för jag orkar faktiskt inte gå ut och frysa ihjäl igen... Hihi, blir att rida honom på måndag istället. Måste säga det att jag tycker att det borde sluta vara så kallt nu, för man kan ju knappt göra ett skit ju. Fryser ju om fötterna och händerna efter typ 10 min. Och det betyder också att man knappt kan rida utan att frysa ihjäl eller typ göra nått annat skoj ;) Nu blir det att hoppa in i duschen och sen ha en slappis söndag för en gångs skull. Glömde säga det också att i fredags när vi var hos Marie-Ann så var det super mys :D kramkram


I WISH ALL WAS A DREAM

NU DRAR JAG UT I STALLET OCH SEN KOMMER U-N-D-E-R-B-A-R-A-S-T-E AMANDA TILL MIG!
ciao!


hihihihi <3


KALLT, KALLARE, KALLAST

Sitter med ett täcke runt mig och åt typ precis frukost. Fick faktiskt sova ganska länge idag för mammi bara för att jag typ inte har sovit nått i natt eller på hela vackan bara för den där maskinen som jag har för min arm. Skulle egentligen följt med My till Tidaholm idag med struntade i det sen igår när jag låg i sängen och kände hur trött jag var och så. Sen nu på morgonen såg jag ju attd et var typ18 grader kallt och då känns det ju ännu bättre eller vad man ska säga att jag inte följde med. Ska ut och rida idag igen i snön hade jag tänkt. Mysigt värre! Latero people!


SNÖ SNÖ OCH ÄNNU MERA SNÖ

Nu är alla stygnen borta i armen och jag har bara lite bandage för att typ skydda det lite i skolan idag eller så. Lina följde med mig idag efter hälsan så vi tog bort dom sista typ 8 stycken eller var det var det var kvar. Från början var det trtton stycken på utsidan och sexton stycken på insidan. Jag kan inte fatta hur kul dom måste ha tyckt att det ha varit när dom stog och sydde och greja. För det borde ju finnas roligare saker än att sy i en människa liksom. Haha, ah det är vad jag tycker i alla fall ;) Ska ta på mig heeeela stället för att gå ut i stallet som består av termobyxor, jacka, halsduk, vantar och mössa. Ska ut och mocka och fixa lite tänkte jag. Kände inte att jag ville rida idag för jag hade lite värk efter gårdagen så jag struntade i det idag. det får bli imorgon istället. Men nu tycker jag också att det borde sluta komma så himlans mycket snö, för jag menar det att det finns ju redan snö och det behöver ju liksom inte komma en massa mera då. Men där är jag och snön oense. Och det är nog fler som är emot mig kan jag tro. Men men. Lyssna på låtarna som jag har fastnat för totalt och titta ut genom fönstet på snön för er som tycker det är skoj. Arrivederla




FOREVER YOUNG

Kom in nu för typ en liten stund sen med hår som stog åt alla håll, mascara ner till tårna och helsnöig. Har vart ute i stallet efter att ha hjälp Sara med Caranjo i paddocken en stund och tagit in hästarna. satt upp på Caranjo lite idag också efter två veckor utan ridande. Har fått rida men har inte riktigt vågat, har kännts som om att det inte har vart så läkt i armen och sånt. Och det skulle ju vara så onödigt om det hände någonting liksom. Men idag så satt jag i alla fall upp lite eftersom han var så stark och inte ville stanna och sånt när Sara ville det. han är en envis liten jävel kan jag säga er. Han var superstar och hur pigg som helst. Han tyckte nog att det var piss och skit att gå i en paddocken med massa djupsnö när man kunde vara ute och springa i hagen eller skogen ;) Nu innan jag hoppar in i duschen, gör matteläxan eller sätter mig framför tven så ska jag äta och sen göra en kopp te hade jag tänkt. Peace!

WHEN YOU GO DOWN DOWN

Nu är det dags för pluggandet och en kopp te. Har no-prov imorgon var av jag inte ens har tittat på det. + att det är några engelska glosor tills imorgon också. Vackans ord/svenska till onsdag och matteläxa till torsdag. Det är ju egentligen inte så mycket, men jag tänkte att jag skulle vara lite duktigt och göra bort alla idag så slipper jag den sen resten av veckan. Är väldigt trött nu också eftersom jag sover med armen i en maskin som böjer och sträcker och jag inte klarar av att ligga på rygg eller att känna att man sitter fast liksom.n Därför så sover inte jag så mycket på nätterna just nu. Men som tur är ska jag bara ha den i cirkus två veckor till. Eller bara och bara, det är väl egentligen inte så bara men ändå. Nu fick ni veta lite om vad jag ska göra med min måndagskväll i alla fall ;) Hahaha! pusssohej! 


IMORGON ÄR EN ANNAN DAG

Har varken uppdaterat så bra igår eller idag. Var inne en sväng i stan idag med mammsi, Mikaela och Albin. Hittade ett par assnygga svarta jeans på rean på gina tricot och ett par sånna dära svarta glansiga tights. + att jag och Mikaela köpte två betala för en, två halsdukar eller vad man ska kalla det på Lindex. Hittad ett par SUPERSKITASNYGGA skor också på Skopunkten. Men dom köpte jag inte idag. Men funderar starkt på att göra det faktiskt! Aja, ikväll är det Johan Falk som gäller, fast det blir ju mest att kolla på Joel Kinnaman för han är enormt snygg bara så alla vet. Tänk på det nästa gång ni kollar Johan Falk och ni kommer vara som sålda, jag lovar! Hahahaha, det var det ;) Ciao!


Dagens outfit!

DET ÄR DAGS FÖR FREDAGSMYS

Har spenderat min fredagseftermiddag med min fina, bästa och underbara vän Amanda. Drog in till Skövde en sväng och hittade massa skoj. Träffade Mirjam och Esther också, dom hade också tagit sig samman och dragit in till Skövde. Fick äka med Amandas moster hem som ända skulle åka från Skövde efter jobbet så det var ju bra i och med att Amanda inte hade med sitt firtidskort heller ;) Pappa kom och hämtade mig och vi åkte förbi och tog med oss pizza, för mamma är inte hemma och då är det de som brukar förekomma när pappa är den som står för matlagningen. Där för är det tur att det inte är så ofta ;) Lyssnade på handbolls-em samtidigt som vi satt i bilen och vänta, jag kan säga det att vi allihop satt och hoppades på en svensk seger, men det blev ju inte riktigt så... Tyvärr, så nu är Sverige ute ur handbolls-em för herrar då. Ska ta och fixa iordning mig för kvällen och sen sova länge imorgon. Det vill säga tills min mamma får bryt på mig och kommer upp och väcker mig, så det blir väl runt halv 10 - 10 där nån stans ;) Godbye people!


Kjolen + halsbuken, två av dagens inköp ;)

lite suddig, men jeansjackan :)

ignorera mig, men jackan och linnet ;)

TELL ME WHY

Efter att nu ha ätit mango som min mamma stog och skivade upp fast jag typ åt mest och efter att jag har suttit och kollat handbolls em med min pappi är det dags för mig att göra mig i ordning för kvällen. Är rätt trött och måste få en någorlunda "tidig" kväll idag för att jag ska kunna komma upp imorgon. Hihi, ett ganska onödigt inlägg det här, men hade inget och göra så ;) hahaha. Godnatten allihopa!

SHALALALALLALALLA

Har varit i skolan nu, första dagen efter jullovet för mig då. Det gick väl ganska bra förutom att jag typ flummade upp när vi hade en lektion kvar för att jag var så trött. Men annars så har det faktiskt gått riktigt bra och jag har inte behövt sätta mig ner en enda gång på grund av voltarenen. Alltså det medicinen eller så som jag fortfarande käkar. Har precis ätit nygräddade, varma scones och ska ge mig ut och mocka lite nu;) Både för att läkaren tyckte att det var skitbra att jag gjorde det och + att mamma tyckte att jag skulle göra det både för att hon skulle slippa nu när jag ändå är hemma och för att läkaren tyckte det. Och det är ju ändå mina hästar så det är ju bara att göra det och se glad ut även fast det inte är det roligaste med att ha häst, mocka alltså. Hej hopp!


BORTA BRA MEN HEMMA BÄST!

Just det! Rubriken stämmer in som handen i handsken. Så nedrans skönt att sova i min egen säng kan jag lova, och utan en maskin som håller på och går. Maskinen har jag blivit trött på nu för tanken är ju att jag ska sova med den men man sitter fast med armen och måste ligga på rygg och typ ganska still och det är ju inte direkt min starka sida kan jag lova. + att nu ville läkaren att jag skulle ha den hemma också så den kommer hemskickad eller så idag så jag måste sova med den några veckor till... Inte det roligaste, i och med att jag knappt kan sova när jag har den också, så ska försöka göra så att jag bara har den typ varannan natt eller nått så jag kan få nån sömn, annars kommer jag bli en riktig sömngångare kan jag tänka mig.

Kom hem igår kväll och det var superdupermegaskönt. Mormor och morfar hämta oss vid stationen och sen bar det av hemåt. Mötte bröderna i dörren med en stor kram från dom var. Jag blev faktiskt ganska förvånad, men det var mysigt värre. Blev ingen skola idag heller som det var tänkt först, blev rätt trött igår efter att bara ha gått lite grann till tåget och det så då var det bättre att stanna hemma och samla ihop lite ork. Får se hur det blir imorgon. Måste ta tag i och packa upp resväskan, göra klart dom sista läxorna och städa rummet. Nu väntar i alla fall en stor kopp te + lite träning med armen. See you!


MÅNDAG IDAG OCH TISDAG IMORGON

En lång väntan på att taxin ska komma vid cirkus kvar i tre. Det känns som att idag bara har varit en onödig dag som vi bara har väntat, ätit och softat. Men ska äntligen få åka hem idag också! Ska bli nedrans skönt att komma hem och sova i sin egen säng, checka mina älsklings hästar, träffa mina otroligt underbara bröder *host och träffa mammi. Men av allt det så är det nog att sova i min egna säng som är bäst! Att krypa ner under täcket och slippa en maskin som håller på med armen och det som ska bli bäst av allt är att slippa en massa sköterskor som kommer in och ger massa mediciner och grejer. Sjukhuslukten är ju också nått jag ser fram emot att få slippa. Nejmen nu ska jag sluta drömma mig bort ;) Har packat ihop allting r mig tabletter klockan två på natten. Inget skojsigt alls. Och att få komma ifrån denna förutomlite läxor som ligger kvar på bordet som jag måste ta mig samman och göra nu för annars blir dom inte glada när jag kommer tillbaka imorgon. Och då som sagt så blir det nog skola imorgon om jag orkar. Blir ju typ trött av att gå en halv kilometer och att gå i trappa men det ska nog gå bra. Man blir så nedrans seg och trött av att vara på sjukhus och inte göra någonting. Man tröttnar ju ganska fort, och det är ju inte så konstigt kanske. Man ligger ju bara och tittar på tv och har datorn och kanske, kanske om man orkar så kan man gå ner till pressbyrån och köpa aftonbladet. Då blir man ju seg för det är ju inte direkt det man är van vid kan man ju verkligen säga. Såg på Johan Falk igår och Joel Kinnaman är med och då blir det en fröjd att titta på det. Han ser enormt bra ut, helt klart! Så nu är det Johan Falk filmer som gäller istället för Wallander när det blir Linnis och Johannis kvällar. Det kan jag lungt säga. Finns inte så mycket mer att säga, eller det kanske det gör men inte nått jag kommer på nu. Ciao

BECAUSE I SAID SO

Slalom, värsta branta backen och fort går det också. Just nu står tven på och det är just det dom visar. Slalom alltså. Inte nått jag skulle vilja hålla på med eller asså det är ju skitskoj att åka i typ fjällen eller bara på skoj så, men sen när det kommer till mer seriöst och tävlingar och sånt så går det ju superdupermegafort, man ligger ner i gurvorna nästan, kan åka ut eller vad det kallas när som helst... När man står där uppe i starten och vinklar skidorna över kanten eller vad man kan kalla det. Och det är precis samma sak med störtlopp, om det inte går ännu fortare där till och med. Känns inte så säkert enligt mig kan jag bara säga. Japp, så nu fick ni veta det också. Sitter fortfarande på detta långtråkiga sjukhus, eller det har blivit långtråkigt nu i och med att jag har vart här i en vecka. Känns inte som om det finns så mycket att skriva om egentligen och därför fick ni det faktan om att jag tycker att slalom och störtlopp känns livsfarligt.
Förresten så har det visst hänt lite nytt här eller så. För annars brukar det ju vara ganska segt och så... Det har kommit en ny tjej som bor i samma rum eller så. Hon hade spelat hockey tror jag det var och brytit benet. Hon har gips ända upp till låret typ... Det kommer nog klia en del framöver kan jag tänka mig, för hon har redan börjat klaga eller så över att det kliar. När jag hör det känner jag ännu mer att jag är väldigt glad att jag bara har plåster denna gången. Nått mer som inte är så skoj att veta kanske men som jag säger ändå är att min arm går ju i en maskin på natten nu, eller ja, jag har den på dagen också ibland. Men den maskin heter/kallas 'Kinetec'. Min arm sitter som liksom fast i tre remmar eller vad man ska kalla det och böjer och sträcker och böjer och sträcker. Det betyder också att man måste ligga på rygg på natten och ligga jättekonstigt för att det inte ska bli för snett och börja göra lite ont. Dom här två senaste nätterna har jag knappt sovit någonting känns det som. Har vaknat i omgångar och vart vaken i typ en halvtimme-timme. Och sen blir det ju inte bättre av att hon som sover i samma rum nu typ prata med sin mamma hela natten + att sjuksköterskan som skulle ge mig alvedon tände i förrummet eller vad man ska kalla det och + att i morse så satte den tjejen på tven typ vid klockan halv åtta-åtta. Då känner jag mig lagom trött nu då kan jag lova. Nämen nu ska jag inte skriva en massa skit mer utan nu ska jag ta och hämta en kopp te i dagrummet och lägga mig i sängen och läsa en braig bok. Puss och kram


ÄNNU EN DAG

Nu har jag kommit fram till det (eller jag har vetat det ganska länge men aja) att det suger att inte va i skolan och få alla dessa nedrans läxor hem som lärarna tycker att man ska vara duktig och göra så man slipper komma efter. Men just nu känner jag bara det att jag skiter i det snart asså. Har gjort lite men det finns fortfarande hundra-miljoners-tusen-trilijoners kvar. Det suger rent ut sagt. Har också kommit på det att det har vart ganska dårligt med bild-uppdateringen nu, men i och med att jag har pappas dator just nu så finns det bara typ exempelbilder, och det suger också ;) haha, nejmen nu ska jag faktiskt ta och gå en liten sväng och kika igenom alla smutsiga vrår här på sjukhuset, för att också få igång magen som alla små snälla sjuksköterskor tycker är Sååååå himla viktigt! Hörs gott folk :D

TORSDAGEN DEN FJORTONDE JANUARI TVÅTUSENTIO

CSI Miami, supertrött, kan också kallas eller man kan också säga det att jag snart måste tejpa upp mina ögonlock ;) hihi, ska snart sova faktiskt, och imorgon är det hårdträning eller vad man ska säga som gäller. Skulle egentligen gjort allt det där med att gå upp och gå lite, duscha, sitta upp och andra lite sånna där småroliga saker som man inte älskar att göra när man har opereras. Men så imorse kunde jag knappt äta någon frukost eller så över huvudtaget för jag mådde verkligen skit, illamåeende och sånt annat skit. Så sköterskorna kom fort och när dom då skulle kolla min kanyl eller droppintag eller vad det kallas så läckte den, så jag hade alltså inte var så konstigt att det gjorde ont och sånt, för jag hade ju då inte fått nått smärtstillande på en stund, så det förklaradeju saken... Aja, sånt är det. Så dom satte en ny kanyl så fort som möjligt så jag kunde få mina mediciner och sånt igen. Det var lite om det sjukhus-livet eller såda. Så det är inte alltid dött på sjukhusrummen som man annars kan tro. Men nu glömde jag ju nästan säga och berätta det att vi fick väldigt skoj besök igår av två clowner som trodde att pappa var norrman och började prata norska med honom, dom började prata svensk-finska med Majas mamma också bara för att hennes föräldrar kom från finland-sverige. Så det var värsta språkrummet här då ;) men det som jag och Maja tyckte var bäst var nog när vi fick godis av clownerna, som dom sa var medicin. Det tyckte vi verkligen om. Min eftermiddag idag har bestått av att kollat tv, sjukgymnastik, försökt äta utan att må skit, mått illa och mycket annat. Skulle egentligen åkt hem imorgon, men det blev ju med ens då ändrat tills pålördag eller måndag istället i och med det som blev med smärtlindringen. Nejmen, nu orkar jag faktiskt inte skriva mer i och med att jag bara har en hand för den andra sitter i en maskin, så ett inlägg tar 10000år och man får kramp i armen ;) så det jag sa med att det skulle bli mycket bloggande blev ju då inte riktigt sant, hihi, aja ni får vara nöjda ändå för det var ju kanske inte ens att jag skulle haft dator. Men nu ska jag sluta snacka om ovärt vetande och kika vidare på CSI Miami, som vi diggar. Ciao

ONSDAGEN PÅ SJUKHUSET

Ligger/sitter i min säng i rummet nu och försöker att inte somna;) Eller det är väl mer att försöka hålla sig lite vaken och social. För alla dessa mediciner och allt gör att man blir ganska seg. Fick ganska mycket smärtstillande igår kväll, för då hade jag ganska ont. Vaknade idag av att ena fönstret blåste upp och det bara stog och smällde, inte direkt nått kul att vakna till kan jag verkligen erkänna. Tven står på nu också och nyhetsmorgon visade precis om en gubbe som matade fåglar, och jag menar bara det att, finns det inte nått annat som kan vara lite intressantare än att han berättar hur mycket mat han ger dom och vad för mat och sånt. Det borde ju finnas nått lite skojigare... Det är i alla fall vad jag tycker! Nej men nu ska jag faktiskt ta och vila lite, I think. Innan ögonlocken faller igen av sig själva ;) Take care

Astrid Lindgrens Barnsjukhus

Red båda hästarna idag på förmiddagen barbacka en sväng ut i skogen. Caranjo var ganska dum eller så när jag skulle hoppa upp och stegra sig och greja, så min mamma fick komma ut och hålla honom så jag kunde komma upp. Men när vi väl red gick det bra faktiskt. Queen var snäll som vanligt när jag tog in henne och hon gick superdupermega bra när jag red. Helt superbra asså. Men hon går alltid bättre när man rider barbacka faktiskt, för då kommer man ju åt henne mer eller vad man ska säga. En riktigt säteshäst det där. Sen så var det bara att skynda sig in och duscha, göra sig iordning, packa lite snabbt (för Linn är så smart att hon inte hade gjort det innan.), äta och sen bli skjutsad av mamma in till Skövde och tåget. Där träffade vi mormor och morfar också en snabbis och jag fick en tidning och 100 kr och det tackar vi verkligen för :D

Har precis satt in en kanyl i armen nu, det vill säga också att jag är på sjukhuset och har fått ett rum och fåttlåna min snälla pappas dator :D då blir Linn ännu gladare, för det blir Väldigt långtråkigt efter ett tag här. Har vart här i typ 2 ½ timme nu och har redan tröttnat liksom, så jag menar... Hur ska detta sluta? hihihi, Linn kommer vara enormt uttråkad, så förvänta er många blogginlägg dom närmaste dagarna. Eller ja, i alla fall kanske inte imorgon för då kommer jag vara ganska groggy kan jag tippa på, tisdag vet jag inte men det märker vi ju ;) Ska gå och äta en liten kvällsfika nu med min pappsi, för sen blir det att fasta från midnatt fram tills operationen imorgon bitti vid cirkus 10. En himlans tur att det inte var så lång tid denna gången, för förra gånger var det typ ASlänge asså och jag skojar verkligen INTE! ;) Hörs senare kanske, pusss

LÖRDAGEN DEN 10 JANUARI 2010

Byta om, ut i stallet, ge lunchen, åka med My till Kateryd och äta lunch, träna nybörjarhoppning med Queen för Christian, hem, fixa henne och sen in. Det är så det ser ut för mig nu. Ska byta om och fixa iordning mig nu för att kunna vara klar sen när mamma kommer upp med Queen till Kateryd i och med att jag inte hinner hem emellan lunchen där och hämta Queen. Därför är min mamma supersnäll och ställer upp och skjutsar henne till mig. Min mamma är braig att ha ;) Hörs lite senare sen om jag hinner eller orkar. Måste börja packa idag/ikväll sen också inför imorgon då jag och pappi drar till Stockholm för inskrivning kl. 18:00 på Astrid Lindgrens Barnsjukhus. Inte nått jag längtar till direkt eller så faktiskt. Eller asså att armen blir bättre vore ju ganska bra, men just det med operera sig och att ligga på sjukhus och sånna grejer är inte nått jag tycker så värst bra om faktiskt om jag ska vara helt ärlig. + att det inte blev nån träning för Ulf idag på morgonen som det skulle vart för Caranjo hade lite för hög temp från vaccinationen igår. För alla ni som ville veta det ;)  Hörs people!

ONCE UPON A TIME

Känns som att jag inte har varit så social det senaste men aja, så är det. Caranjo ska vaccineras idag och han blir hämtad nån gång vid 11 tiden kan jag tro. Ska ut och ta in honom och kolla Benita så hon inte fryser också. Sen är det träning ikväll som gäller. Det blir med Queen för Christian enskilt för att kunna få lite mer hjälp eller så som jag behöver nu med min springare. Blir att inviga dom nya stövlarna också, eller ja, rida med dom för första gången eller så i alla fall ;) Latero

I'LL MISS THE SUMMER



Bilder från i sommras. Saknar det enormt!
och saknar Angelina Öhlin!<3


RUBRIIIIIIIIIIIIK

Idag har det vart en sån där typisk dag då jag inte har gjort någonting känns det som. Skulle egentligen åkt till ridhuset en sväng och ridit loss mina två söta ponnisar men när mamma och pappa skulle ha transporten var den typ fastfrusna med däcken eller så, så det gick ju inte. Och det var vid typ klockan 4, just när det började mörkna och då kände jag faktiskt inte för att sticka ut och rida två hästar i mörker och kyla, så dom fick faktiskt stå. Himla skojigt imorgon då när Caranjo har stått två dagar... Men det brukar faktiskt gå någorlunda bra ;) Oscar och Albin sover hos mormor och morfar inatt och är där imorgon så det kommer vara en väldigt lugn och skön kväll för en gångs skull ;) (och lägg märke till lugn och skön) En bra film på det så kan det ju nästan inte bli bättre ;) Ska äta snart också med mina braiga föräldrar.
Pussss

00:21

Efter att ha spenderat denna tisdagskväll med mormor och morfar i Skultorp med mat och spel och annat så kan jag lova att man är ganska trött. Så nu är det sängen och sova som står högst upp på min lista kan jag lova. Imorgon blir det ridhuset med dom två små söta springarna eller ja, små och små, men ni fattar. Ett kort och kanske ganska onädigt inlägg, men i alla fall.

nu: Natten...

God Natt!

KALLLLLLLT!

Har precis kommit in efter att ha varit ute och ridit Caranjo en sväng i kylan, och jag säger bara en sak, SHIT VAD KALLT! Var nära på att frysa fötterna av mig, och fingrarna och hela kroppen kändes det som. Maia följde med ut med Benita och för en gång skull när man rider ut flera eller så, så var Caranjo faktiskt ganska lugn. Red med martingal så det var nog därför tror jag, hihhii, eller så är det bara att Caranjo var ovanligt lugn. Man får tro vad man vill. Nu väntar ialla fall en stor kopp med varm choklad och en håtorks värmning för fötterna ;) Braigt värre. Hörs senare!

MONDAY TIME

Har haft ledigt från ridningen idag och det har faktiskt varit ganska skönt. Mamma red min bruna springare och den lilla vita fick ta det lungt, det vill säga förutom att springa runt i hagen med Super så har han fått vila idag. För runt cirkus 3 timmar sen så kom My, Ida och Oscar över och tyckte att det kanske fanns något att göra här. Spelade 'Med andra ord' och jag och Ida vann först när vi var i lag och sen vann jag med My. Med Oscar gick det inte riktigt lika bra. Vi förlorade ganska stort. Sen efter en stund så spelade vi 'Sequence' (stavning!?) och då var Maia och Oscar, min lillebror alltså också med. Nu är det sova sängen som står högst på listan. God Natt


EN ANDRA DAG I JANUARI

Klockan är 22:35 nu är det time for bed för min och Moas del, i och med att vi har första stalltjänst imorgon bitte. Vilket betyder att vi måste gå upp typ vid åtta... För att ta ut hästarna och fixa det, kommer nog att vara trötta som lik, men då väntar en varm och härlig säng igen när man har kommit in ;) Dagen har inte vart så jättespeciell mer än att jag typ red ut en sväng med min Mammi på förmiddagen på den lilla (vita) springaren, medans min mamma red den stora, bruna springaren. Det gick ganska hyffsa faktiskt. Sen kom Moa och hennes mamma och då lämnades Moa och Oscar och Albin följde då med Petra hem istället. Som ett lätt och enkelt byte kan man också säga. Har proppat i oss en massa onyttigheter nu och behöver verkligen borsta tänderna ;pp så det är det vi gör nu först. Ciaociao

2010-01-01

Gott Nytt År!

Sova - frukost - film - hem - rida. Det är så min dag har sett ut hittils. Och idag är det ju Nyårsdagen, den första dagen på året, 2010.Ska hoppa in i duschen och göra mig lite fräschare och sen sätta mig med mina bröder + pappa och kolla på nån film, vad det nu var. Det var nån som gick på tv:en i alla fall, har hunnit kolla lite på Harry Potter också eller ja, det går nu. Igår såg vi på 'My Sister's Keeper' och jag typ störtlipa hela filmen. Den var jättebra, men ändå jättesorglig. Men ett bra filmtips måste jag ändå medge. Nu blir det att hoppa in i duschen då som sagt. Latero!
+ att Nellie fyller 14 idag också, så ett stort grattis till henne! :D

2010

Gott Nytt År Allihopa! Äntligen ett nytt år nu, har väl inga speciella nyårslöften typ utan mer att vara nöjd över det jag gjort och om jag till exempel har tävlat, att jag inte blir besviken och arg på mig själv om det blir en rivning eller nått sånt i den stilen, om ni fattar vad jag menar. Det var supermys faktiskt vid tolvslaget då alla satt vid tv:en och tittade på nått pogram med en gubbe som skrek att klockorna skulle ringa, och det gjorde dom ju till sist, så då blev nog han också glad kan jag tro. Alla satt också med var sitt glad med cider i, till barnen och typ champange till dom vuxna ;) Annars så sitter jag nu i Jonathans soffa, medans han är sådär lagom social, eller ja, han snackar i sånna där hörlurar och typ skrattar och sjunger om vart annat. Det är INTE så vanligt, jag vet. Men tyvärr är det så han är... Det finns liksom inget att göra åt saken tyvärr. Blir också att sova över här, eller vi får väl se om det blir så mycket sova, men det är så det är sagt i alla fall. Kanske hörs lite senare sen om jag orkar. Ciao

RSS 2.0