YOU KNOW THAT I COULD USE SOMEBODY

Har varit på Göteborg horse show nu fredag till lördag och det var supermys. Bodde på hotell och bara hade det allmänt soft och tog det väldigt lungt. Tävlingarna och allt var såklart lika bra som vanligt men i år var nog gp-ponnyn roligast i alla fall ;) Johanna Sundberg från Grevagården i Skövde var med och det gick riktigt bra för henne tyckte jag. Hon fick ett stopp men annars var hon jääääätteduktig måste jag säga. Jag och Johanna satt coh typ hoppades att dom andra skulle göra en miss eller tabbe så hon skulle vinna, men det blev ju inte riktigt så. hon kom 9:a. Men det är riktigt bra ändå. För det var först 160 st som ville vara med och då att vara bland dom 10 bästa är grymt ju! Så vi tyckte hon var bäst ändå! Så nu har jag och Johannis tänkt och hitta c-ponnyer som vi också kan vara med och kvala till gp-ponnyn i höst! Vi tyckte det lät som en väldans bra idé så det ska vi försöka genomföra. Vi tyckte också att det skulle vara väldigt coolt om det kom med en tibrobo liksom :D skulle ju vara as ballt! Och mitt i alltihopa fyllde Johanna fjorton i fredags och jag tretton i lördags :D Fick ett par vita John Whitaker ridbyxor och skulle kanske få mer senare idag! Bilder på allt jag köpte och på tävlingarna och sånt kommer. Pussss

TRETTON


UNDERNEATH YOU CLOTHES

Pannkakor med sylt och socker på är sommar. Tyvärr så var det ju inte sommar idag när jag åt det men aja. Får väl äta det mycket i sommar sen så kanske det blir bra ;) hahaha. Blir inte så lång inlägg nu för jag måste ta o hoppa in i duschen och packa i och med att jag och mammsi och några kompisar drar till Götet imorgon för att se på skandinavium horse show :D skojsigt värre. Kommer nog inte ha nån dator så ni får nöja er med att jag är lite dålig på uppdaterings fronten nu två dagar. Men när jag skriver sen så kommer alla bilder och allt, så då ska ni minsann få och göra ;) och på lördag fyller jag hela 13 år. Ett grattis i förskott kanske? ;) pusssspåer!


GREVAGÅRDENS PAY AND JUMP

Jag vet att det är väldigt sent med bilderna, men det kan ni skälla på min kära vän Johanna för. För det var hon som var fotograf och envisades med att redigera dom innan jag kunde få dom... Men här är dom i alla fall.




hih, så gullig.<3





pussss

 


ISTID!?

Frusen näsa, bortdommnade fingertoppar och isbitar till tår, det är ungefär så det brukar va när jag kommer in från stallet nu förtiden... inte kul alls. Skulle vara enormt mycket trevligare att komma in med känsel i hela kroppen och varm. Menmen det kommer nog ta ett tag innan jag kan känna det känslan igen i alla fall :( Är superhungrig nu och maten står på bordet. Red Caranjo en sväng förut i snön med sara och det gick bra. Eller asså han typ började hålla på en gång och hoppade ner i en djup snödriva och var nere med halva kroppen och då gled jag av. Men annars måste jag faktiskt säga att det gick någolunda bra. Ska ta och sätta mig med teknikprovet vi har imorgon och plugga lite efter duschen hade jag tänkt. + en stor kopp te. Puss!

nu: mat 

WE ARE THE WORLD


EVERY DAY IS SO WONDERFUL

Efter en ridtur i kylan med snö upp till knäna känns det väldigt lockande med en varm och skön dusch. Så det är precis det jag ska göra nu. Duscha alltså! Har precis ätit och ska som sagt ta och hoppa in i duschen och sen träna ett sjukgymnastik pass med armen. Efter det ska jag faktiskt ta och gå och lägga mig. Är sjukt trött också nu efter att knappt ha sovit ett skit som senaste nätterna i och med maskinen till armen. Inte kul alls så därför ska jag försöka lägga mig lite tidigare, men hur bra lyckas det tror ni!? Inte alls bra, om ni vill veta. Nejmen nu ska jag hoppa in i duschen som jag sagt att jag ska göra nu 158 gånger ;) hahah. Godnatt på er allihop!

WHEN YOU SMILE

Är lagom trött på all denna snö som jag nu har sagt 111111111150 gånger... men som sagt så är det VÄLDIGT sant. Sitter just nu med bra musik, en kopp te och checkar www.rikauteliggare.devote.se. Ska gå ut och  fixa stallet snart om jag orkar och sen får vi se om jag och min älskade mamma rider ut en sväng på dom två små springarna. red igår i sjutton minus och det var svin-kallt. Så är faktiskt väldigt glad över att det 'bara' är typ sju minus ute nu ;) värsta värmeböljan ju :oo. Men i alla fall. Ta hand om er!

SATURDAYNIGHT

Har precis ätit mig väldigt, väldigt mätt på mat från Thai House. Sitter hos mormor och morfar för att typ fira deras 40-åriga bröllopsdag eller så ;) och nu är det melodifestivalen som gäller. Blir nog att sova här i natt också i och med att det inte är så kul att skotta infarten sen när vi ska hem mitt i natten liksom... Då är det lite bättre och göra det på dan även om det inte är så kul överhuvudtaget. Men, men ;) hahaha. Pussss

SOMMMMMAR O SOL SKULLE INTE SITTA HELT FEL!

sitter och surar över all denna nedrans snö som kommer HELA tiden. fattar inte varför all snö ska komma nu liksom... det var ju typ aslängesen det kom såhär mycket och då kommer allt på en gång känns det som. INTE nått vi gillar just nu! börjar faktiskt tröttna lite lätt på all snö. tycker att det kan ta och sparas lite tills nästa vinter istället! och nu har jag minnsan gett upp hoppet på att det någonsin kommer bli sommar. frö det känns ju ABSOLUT INTE som det nu i alla fall :oo. jag gör nog som johanna! tar med godis och en massa wallander och går i ide... och sen så kommer vi fram när det är varmt och sol igen, om det någonsin blir det vill säga. jag och louise har kommit fram till det att det absolut inte skulle vara fel emd att åka till hawaii nu och bara softa i solen och ta det lungt och skippa all denna skitsnön som kommer. har inget problem med snö eller så för det kan vara ganska mysigt. men när det är typ hur mycket snö som helst och man knappt kan komma utanför dörren utan att ha snö upp till midjan så tycker jag faktiskt att det räcker. så min och lousies idé är den grymmaste hittills kan jag ju lungt säga! ska ta och ta ut min ilska på ett pass sjukgymnastik med armen och sen att lyssna på hög musik och ta itu med mitt rum som man knappt kan komma in i just nu :oo blir nog att åka till mormor och morfar sen och vi kommer nånstans med bilen vill säga... bye, sålänge alla snöiga människor!

SNÖSTORM, SNÖ OCH ÄNNU MERA SNÖ

Blev väckt av Mikaela som hade kommit fram till att det var snöstorm utanför. Det var det första jag fick höra.
- Vill du veta en sak Linn? Det är typ en maaaaaaaassa snö ute och typ snöööööööstorm! Asså det är helt sjukt.
Sen gick vi ner och åt frukost och otg varsin lattttte. Mums! Ska gå ut och fixa lite i stallet, eller jag ska i alla fall försöka. Det är ju typ snö överallt nu så vi får väl se hur detta ska gå. Kommer väl vara helt snöig överallt när jag har kommit in sen, eller om jag ens kommer in. Det får vi ju se... Hahaha! Take care people!

ALL DENNA SNÖ

Har typ precis kommit hem efter att ha varit på bio med Emmy - den blonda och Johannis - den gråa/lila som ska försöka likna blonda ;) Hahhaa. Efter ett litet misstag med silvershampoo igår för Johannas del så var hennes hår mer skiftande åt grå/lila idag än blond som det ska va. Såg "It's complicated" och det var lite bra sådär faktiskt. Visste inte var det skulle va för nån film när vi åkte in men det blev ju bra det också. Tränade med Queen på förmiddan för Christian och hon gick verkligen skitbra! Red Caranjo en sväng ute i skogen med My och han skötte sig bra han också. det har ju typ blåst upp snö så det var höga snödrivor på vägen som räckte upp till mina fötter och var ashöga. Så då kändes faktiskt inte Caranjo så stor, han tyckte nog inte det heller. Han undrade nog varför det var så himlans mycket snö kan jag tro. Ska ta och ta mig lite tacos för det var det som serverades som kvällsmat idag. Är vrålhungrig! Pusss&kram!


sommar är nått som skulle sitta väldigt bra just nu!


SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

Sitter med min bästa halva nu och ska ta och baka ihop en kladdkaka som vi kan ta och mumsa på sen ;) Behövde ha en My och Linn kväll nu och då var det bara att fixa. Mycket och snacka om, ni vet! Det är typ snöstorm ute nu också och jag känner absolut inte för mer snö... Tycker att det räcker bra med det som är. Menmen det finns ju inte så mycket att göra än att se glad ut och överleva denna vintern också ;) Haha. Pusshej!

EN GÅNG ÄR INGEN GÅNG

Min hästa är helt klart bäst! Har ridit båda idag och dom gick superduper bra båda två :D Ska ta och hoppa in i duschen och fixa mig. Sen bär det av till min bästa farmor! Take care!

A LITTLE BIT

Har spenderat min gårkväll (eller vad det kallas) och dagen med min bästa vän Johannis. Igår när vi kom hem från träningen runt tio så åt vi lite och pratade, som vanligt ungefär... Och sen så hoppade vi i säng. Idag orkade vi pallra oss upp vid halv tio till och med. Det är riktigt bra gjort kan jag erkänna ;) vi åt frukost och sen tog vi en promenad till Solhagen och solade en sväng. På vägen tillbaka gick vi förbi Dan´z zoologiska för vi skulle köpa nån sak till Moa (Johannas hund asså). Sen tog vi oss hem och la oss i soffan och satte på Wallander, Läckan. Passade på att måla naglarna under tiden så nu är dom röda och fina ;) Hihi, gick ner och satt och snackade typ hur länge som helst sen också och bara va liksom ;) Ska ta och byta om och hoppa i säng jag också nu. Good Night, Sleep Tight!

MIN BÄSTA MAMMA!

Nu ska jag och min mammi gå upp och sätta på systrar i jeans :D
take care!

TÄNK OM ALLT VAR EN DRÖM

Blogg.se funkade inte igår när jag tänkte skriva om hur det gick på träningstävlingen på Grevagården, så då får jag göra det idag istället då. Hoppade 70 och 80 cm med Queen och hon gick superbra. Det var en bana som dom hade ställt upp också fick man komma dit och hoppa. Det har varit nationella tävlingar där i helgen så det var många av dom 'fina' hindrena kvar och alla 'pynt' som dom hade vid sidorna och sånt. Men igår var det bara som träning liksom. Hon blev lite okoncentrerad på framridningen när det var typ 14 hästar och ryttare, men det kan man ju faktiskt förstå. I första klassen gick vi nolla och hon kollade inte ett skit på hindrena. Hon blev bara rädd för granarna som stod bredvid. I 80 cm så fick vi en rivning, för hon var trött och jag drev lite fördåligt fram till 2:an så därför fick vi rivningen. Men hon var så himla, himla duktig, och jag är verkligen superduper nöjd! Det kunde inte gått bättre liksom :D Min häst är så bäst! Johanna var med och fotade, så bilder kommer ikväll eller imorgon då jag är hos henne. Mamma filmade också så dom får noi också se sen.

Red ut en sväng med mamma på förmiddagen och Caranjo gick skitbra. Vi galopperade långe så dom blev riktigt trötta, så dom fick stå inne och torka en stund efter att vi kom hem. Sitter i maskinen för armen nu och tänkte sätta på en film nu, i och med att det blir ganska långtråkigt efter en stund. För det är ju inte så mycket action direkt liksom ;) O i och med att jag sitter fast kan jag ju inte göra så mycket under tiden. Får ta och lägga upp ett kort på hur maskinen ser ut också nån dag när jag orkar. Ska ta och åka upp till Kateryd en sväng sen också för Johanna tränar där ikväll och i o med att jag ska sova hos henne så är det bara att åka upp dit och se glad ut ;) Haha. Latero!


MUSIK

Himla bra faktiskt :dd lyssna!


DÅLIG UPPDATERING!

Har varit riktigt dålig på att uppdatera nu faktiskt men jag har vaken hunnit, orkat eller så, så då blir det som det blir. Mina dagar ser ju ut så att komma hem, äta och sen ut i stallet, komma in vid sju - åtta och sen göra läxor och då hinner man liksom inte med en blogg också vissa gånger... Och nu i veckan var det typ några prov och läxförhör och grejer och då var jag ju tvungen att plugga det också ;) men nu kommer i alla fall en liten snabbrepris:

Måndag: Rida, äta, göra läxor och sova typ ;)

Tisdag: Becka följde med hem efter skolan och vi gjorde väl inte så mycket mer än att baka kladdkaka och sen äta den ;) sen följde hon med mig till träning på kvällen för Ulf med Caranjo, gick ganska bra :)

Onsdag: Jag och mamma var på återbesök på sjukhuset i Stockholm. Tåg dit, checka stan i cirkus en timme, buss till sjukhuset, röntgen, vänta, vänta, vänta, snacka med läkaren i typ fem min, åka buss tillbaka till centralen, vara lite nära på att missa tåget, tåget försenat en timme, komma hem, äta och sova. Så såg min och mammas dag ut ungefär som vi tillbringade i Stockholm. Köpte armband på Indiska annars så köpte jag faktiskt inget ;) lite ovanligt. Haha :P

Torsdag: Rida båda springarna när jag kom hem från skolan och plugggggga till proven.

Fredag: Red ut med Sara på Benita på min bruna springare och sen var det Ulf-träning på kvällen då vi hoppade bana och det gick ganska bra. I lb:n så gick vi helt nolla och i la:n så blev det några stopp (pga, mig...) och så trillade/satte jag mig på ett hinder typ och fick avbryta lite efter det för jag hade så ont. Men Caranjo tyckte det var skitskoj och hoppade som bara den :D

Lördag: Var och åkte skidor i Falköping hela dagen. Superdupermegaskoj :D

Söndag: Tränade med Queen på förmiddan för Christian. Hoppade lite och hon gick skitbra. Åkte till Grevagården sen och kollade på dom nationella tävlingarna som dom skulle ha där :) Johannis och Ebba följde med :D
Alla ♥-ans dag och min älskade My fyllde 16 år! :D ♥

Nu tror jag nog jag har fått med allt, men man vet ju aldrig. Vaknade för en stund sen och sitter nu i den dära maskinen för armen. Fick sova utan i natt och var därför tvungen att sitta i den nu istället. Ska ta och byta om snart och gå ut i stallet och rida Caranjo en sväng. Med Queen är det träningstävling på Grevagården ikväll som gäller istället. Ska dit och hoppa 70 och 80 cm bara för träning och bara för att kolla på alla hinder och sånt. Träning rent ut sagt. Johanna ska följa med och ta lite kort :D Hörs!


BILDER!

Orkade inte skriva igår så jag får skriva vad som hände nu istället ;) red Queen en stund i paddocken och Mikaela var med uppe och tog lite fina kort :) Sen efter att jag typ inte hade orkat duscha och sånt så gjorde jag det i alla fall. Hoppade in i duschen alltså och sen drog jag igång och gjorde en kladdkaka som jag gick över med till My och kryade på henne med för hon hade typ migrän och då är det synd om henne förstår ni. Så jag tog fram min allra snällaste sida och gick över med kladdkaka då som sagt och spenderade mestadels av min kväll där. När jag kom hem var det bara att äta lite och hoppa i säng. Sover ju knappt på nätterna nu känns det som i och med min nedrans maskin som böjer och sträcker i armen. Så därför får man försöka gå och lägga sig lite tidigare, som jag då inte är så bra på men aja. Man kan ju alltid försöka ;) 
Det var gårdagen det. Nu går vi över till dagens händelser:
Har vaknat och kännt mig som en zoombie, men gick till skolan i alla fall där vi hade so första lektionen. Fick väl inte så mycket gjort direkt i och med att jag och Doruntina roade oss med  att sitta ensamma i ett rum och 'leta' nyheter, men tillslut hittade vi faktiskt några bra, efter typ en ganska lång stund, men i alla fall! Vi hittade nyheter och det var ju det som var meningen i alla fall. Sen närst sista lektionen hade vi gympa och då skulle vi spela innebandy. Kunde knappt spela i och med att varje gång jag skulle skjuta gjorde det as ont i armen... Inte bra, inte bra! Så jag gick av och satt och snackade med Max och Marcus resten av tiden istället ;) Så kan man också göra. Väntar nu på min mamma som snart ska komma hem så vi kan gå ut och rida tillsammans en sväng i kylan. Hörs senare om jag orkar ;) Take care follows!

Fotograf: Mikaela








JÖNKÖPING

Har vart och tävlat i Jönköping idag, heeeeeela långa dagen! Gick upp vid typ sju och kom hem vid halv sex. Det kan man kalla hel dag. Tog ju typ först en och en halv timme dit och sen var det superduper många startande, d-ponnyerna ska vi inte ens prata om. Dom var hur många som helst, och jag skojar inte ;) Hade med Caranjo och hoppade Lc och Lb. I Lcn så gick det skitbra i grundomgången, men sen i omhoppningen ökade jag för mycket och vi snubblade på ett ställe när jag skulle svänga så jag tappade stigbygeln och sen när vi skulle svänga till nästa hinder så satt jag typ helt snett och då for jag av. Jaja, men det är sånt som händer. I Lbn så var det först grundomgång och då gick vi nolla och sen var det så att man gick ut och så höjde dom och sen hoppade man omhoppningen. Då var det alltså La omhoppning och det gick verkligen skitbra, fick en rivning, men sen så när jag hade hoppat klart sa dom att jag hjade hoppat kombinationen från fel håll och blev därför alltså utesluten. det var välsigt surt kan jag lova! För det var inga flaggor på hinderstöden, stod typ ingenting om det på banskissen och nummerskylten stog helt konstigt. Men jag struntade i det och tänkte istället på hur bra det hade gått i och med det var första gången jag tävlade med La höjd. Så fastän allting som hände så är jag faktiskt skitnöjd, för om man tänker bort allt det knasiga så gick det faktiskt riktigt, riktigt bra och då är det ju bara att vara nöjd över det ju! Mamma fick uppgiften att filma och ta kort, men min mamma är inte så bra på att tajma in rätt över hindrena tyvärr. Så ni får ett sådär bra kort. Dom andra ska vi inte visa för det är typ precis innan man ska hoppa, inget bra alls vill säga.

Lite bilder från dagen:

Framridning



fotograf: mamma...

Filmer:
LB: http://www.youtube.com/watch?v=2lqfRmG6VLY
LB/LA (omhoppninng): http://www.youtube.com/watch?v=oeygPx_cDww



Glömde/orkade inte berätta att jag var inne på KSS igår när jag skrev. Pappa hämtade mig i skolan och vi fick åka in och kolla ett stygn som typ satt helt fel... Det visade sig att det var nått som satt underifrån som dom skulle ta bort. Så vi fick sitta och vänta på akuten i typ tre timmar och det var ju mindre kul. Och sen när han väl kom och skulle spruta i smärtstillanden från en spruta i och med att det kanske skulle göra ganska ont, så hjälpte det inte ett skit. Satt och höll andan och trodde att jag vilken sekund som helst skulle svimma när han drog och höll på med det där nedrans stygnet. Det kändes som om nått satt fast på andra sidan armen och som att han bara drog och det bara satt ännu mera fast liksom. Det jag vill säga och förklara är att det gjorde väldigt, väldigt, väldigt ont! Ajajajajajjajaj!

Har suttit och kollat på Melodifestivalen nu också med hela familjen. Måste säga att jag tyckte att det var skit att inte hon Linda gick vidare... För hon var ju typ den enda som var bra ju. Men aja, det är inte jag som bestämmer det. Nu ska jag ta och hoppa i säng och se fram emot en lång och skön sovmorgon imorgon!
Good night, sleep tight!


FREDAGEN DEN FEMTE FEBRUARI

Har precis kommit in från stallet efter att ha fixat allt inför tävlingen imorgon och att ha varit och ridit Caranjo en stund i ridhuset. Det gick skitbra faktiskt. Har ju inte ridit 'seriöst' i ridhus eller så sen före jul och är därför också väldigt nöjd. Hoppade några språng också och Caranjo tyckte det var skitskojoch körde i typ 120 km in mot hindret och 120 efter. Han är ett riktigt krutpaket vill jag lova ;) Blev tävling imorgon också i Jönköping eftersom det blev inställt på Jutagården på söndag. Så nu är jag regält taggad och vill verkligen vinna denna gången. Har ju varit så himlans nära förut så, men, men, man vet aldrig ;) Ett lycka till kanske!? Ska ta och äta lite nu och sen ska jag hoppa i säng i och med att det blir ganska tidigt imorgon också. Bilder och filmer kommer sen :D

nu: Godnattsömn!

SOMEDAY

Har tillbringat min eftermiddag hos Johanna. Först med att sitta i hennes rum och vänta på att hon skulle komma hem från skolan. Sen så satt vi och åt makaroner och köttfärsås resten av tiden typ ;) haha, nejmen vi drack en latte också när vi ändå höll på liksom ;) Gick till sjukgymnasten som höll på med min arm en stund vid 16:30 och sen hämtade min snälla pappa mig. Det var en snabbis av min dag i alla fall. Har precis ätit och hade tänkt att sätta mig med en kopp te och kolla när bröderna och mormor spelar poker, och gå omkring lite i mina läderstövlar så jag inte dör när jag ska rida i dom sen. Alltid lika kul att titta på, för Oscar och Albin blir rätt sura om dom förlorar osv... Har beeptest imorgon på morgonen också, rätt synd att det är direkt på morgonen men får ta mindre frukost så man inte får håll och sen har jag ett mål att jag ska inte gå av före nivå åtta och jag ska inte vara bland dom 5-10 första som går av. Så det så, men sen får vi ju se hur det blir med den saken ;) haha. På tal om nått helt annat så är tävlingen på söndag inställd så just nu funderar jag starkt på att anmäla till Jönköping, till lördag... Får se lite hur jag gör, men jag är vääääääääldigt sugen kan jag erkänna ;) Sen så tänkte jag leta fram nån snäll jävel som kan ladda hem snabba cash åt mig för det är ju 15års gräns och då kommer jag ju inte inm, liksom, och jag är inte så där jättebra på att ladda hem saker och sånt. Haha. Och jag är väldigt sugen på att se den, för Joel Kinnaman är ju med och det gillar vi skarpt! Pusssssokram!

checka vettja :D

http://www.youtube.com/watch?v=keYcxEXzIFI


MIN BÄSTA HALVA!

Bara för att min bästa halva har varit här idag och underhållit mig denna eftermiddag och kväll. Kom hem med bussen, gick ut och red, in och duscha (eller iallafall jag), äta mat, bästavän åka hem. Det är hur våran dag har sett ut. Fast nu har jag ju inte lagt till att vi hela tiden har tjatat som två stycken stollar. Vi har pratat om allt mellan himmel och jord kan jag lungt säga. Vi har en sak pågång men jag behöver ju inte snacka mer om det förrän det är klart då da liksom ;) nejmen, det är faktiskt någonting Johanna har tänkt ut och hon får ju sina idéer ibland, så det är ju bara att hänga på och se glad ut liksom så blir allting skitbra! Hade tänkt och gå och lägga mig på massagebänken nu i vardagsrummet som pappa har hämtat från gymmet och ställt upp nu, också tänkte jag att min snälla pappa kan massera mig en stund, för han är ju faktiskt utbildad massör och även om man inte märker det så ofta så har han faktiskt ändå sina stunder då han vill massera lite ändå och då är det ju bara att tacka och ta emot som man säger. Efter att javg har fått min skööööna massage ska jag faktiskt ta och hoppa i säng. Så godnattsömn på er som jag och love johannis brukar säga!


hittade en finis bild på mig och johannis sen i sommras! :D<3


MÅNDAGSKVÄLL

Nyduschad, insmörjd i en asnice luktande kräm och sitter och kollar på familjen annorlunda. Det är min måndagskväll det. Familjen annorlunda, vilket program asså, hahha! Alla har typ en massa ungar som springer omkring och äter och skiter. Idag var det typ två stycken små som spolade huvudet i toastolen och grejer... Haha, jag skulle få bryt asså. Skulle inte klarat av det en sekund liksom. Tänk att ha åtta stycken småsyskon. Det skulle ju vara rena helvetet ju ;) Har hunnit och rida två hästar idag också. Caranjo är ju ungefär som vanligt... Det vill säga typ ganska busig och sånt, stegra lite och greja när han inte fick som han ville och när vi inte gick där han ville. Men jag trilla ju inte av idag och det var ju ett +. För annars kan det vara att det komemr så hastigt att man inte är beredd liksom. Queen red jag en sväng i paddocken och hon gick skitbra verkligen! Ska kolla vidare nu ;) Hörs allihopa!

RSS 2.0