Är astrött så ska ta och stupa i säng nu. Kan ju bara säga det lite snabbt att dagen va enormt lyckad med skitbra resultat om jag ska va ärlig. Bilder och filmer kommer + lite mera detaljerad information om resultatet m.m. Heheh, vet att jag inte har varit social det senaste heller. men har liksom varken hunnit eller orkat som vanligt... intebra jag vet, men ska försöka bli lite bättre. :D pussochkram på er!

GLASÖGON..

LINN SKA FÅ GLASÖGON!
tro det eller ej, men det är the truth.
så imorgon drar jag och min kära mamma till optikern och provar ut ett par som kan passa, var där igår och gjorde en sån dära synundersökning, och då bara hokus pokus visa det sig att jag har lite synfel sådär. Så nu är det glasögon på Linn som gäller. Hehe, är väl inte jättetaggad på det direkt om jag ska vara ärligt. Men that's life! Finns inte så mycket att göra så, linser finns, men det är inget jag kommer satsa på nu ibörjan kan jag lova. Aja, men nu vet ni ju det i alla fall! Är hungrig som sjutton, och det grillas hamburgare för fullt ute, riktigt tur för mig alltså. Efter maten väntar en ridtur på min underbara bruna ponny. Kiss

Hold Your Head Up High

Sitter och lyssnar på denna braiga låten och ska alldeles snart ta och hoppa i ridkläderna och gå ut och rida mina små ponnysar. Drar kanske ut och springer sen också, men det beror helt på om jag har nån ork kvar till det efter ridandet. Men det märker vi lite då. Får se, får se. Hoppas regnet kan ta och hålla upp lite nu också. Men det kommer det säkert inte göra nu bara för att jag skriver att jag vill de här. Men det märker vi också ;)
love


MÅNDAG

Monday, Montag, Måndag, Lunes, Lundi, osvosv.
hehe, där ni, måndag på typ några språk sådär. Nu fick ni kanske också reda på nått nytt. Härligthärligt! Har spenderat min dag i en no-bok känns det som. Har pluggat, pluggat och pluggat lite till ;) Men så hoppas vi ju verkligen att det visar sig på provet imorgon också då.. Tog en liten paus förut från pluggandet och följde med pappi och lillebröderna in till Tibro en sväng och kolla på fotboll. Shit, vad det såg kul ut asså. Saknar det lite faktiskt' men så har jag ju istället två underbara hästar, så då finns det ju absolut ingenting att klaga på mer. Red inte idag heller, hade faktiskt ingen lust rent ut sagt, och sen var dom värda att få vila lite, så då tänkte jag att det blev ju perfekt. När varken dom eller jag har nån lust typ.. hehe, brabra. Nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sen tänkte jag faktiskt ta och gå och lägga mig. Fast med no-boken med mig ikväll ;) hehe, biiigkiss!


hittade en söt liten bild på min kära vän Johanna också, som hon säkert blir väldigt glad om jag visar :D
enormt gullig,, ser ut som hon hade tänkt och ta sig en tugga av jackan också, hehe, ja, fråga inte mig hur de smaka.
♥hjärta'

 


♥hjärta


en gullig ponny på bild. Kan ju också säga att det är johanna som är fotograf då, för då blir hon nog glad tror jag.
Kom på mig själv förut med att va så j**********vla klantig! hehe, har no-prov på tisdag oså hade inte jag min klant tagit med no-boken hem från skolan.. Så nu blir det väl istället att sitta hela kvällen imorgon att plugga enormt! eftersom jag inte har vart jääätteuppmärksam heller eller vad man ska säga på lektionerna kan jag inte ett skit. Ja, vad säger man egentligen!? enormt KLANTIGT rent ut sagt, nejmen nu fick ni reda på det också. Kul för er ;)
nu ska jag ta och borsta gaddarna och sen hoppa i säng, utan no-bok. ååååååhh! Himla skönt att komma i säng före tio också för en gångs skull.. hehe, det brukar inte hända direkt.
godnatt på er people ♥


LITE SNABBT OCH ENKELT SÅDÄR

Har inte vart så social och uppdaterat men har vaken hunnit eller orkat, så det får ni stå ut med ;) Orkar verkligen inte skriva allt i detalj eller så, så jag skriver lite fort, och snabbt om vad jag har gjort istället. Hehe,. Igår red jag två hästar, grillade med några kompisar och kollade på film med Fredrik. Mysigtmysigt! Idag tränade jag först för Christian med Queen, red Caranjo, va på kalas hos farmor och har nu vart och ridit Eliot, hos Hanna och Patrik. Lite lagom ovanligt sådär att rida så stor häst måste jag säga, men det gick faktiskt förvånandsvärt bra ändå. Väääldigt fin häst! Nu är jag enormt hungrig och magen kurrar på, så det är väldigt tur för mig att min mamma just nu står och lagar mat. :D puss

ONÖDIGT VÄRRE...

Ska hoppa in i duschen nu, skriver sen! puss

JOHANNA next

Va ute och red Queen en sväng förut, och ska ut och typ ut och rida Caranjo nu. Lagom till det kommer Johanna också, hon ville fota så då tacka jag ju inte nej. Sen sover hon här också, så det är myskväll som gäller idag, och sen hoppas vi verkligen på en varm och framförallt solig dag imorgon, eftersom både jag och Johanna känner att det skulle väldigt bra med en soldag nu asså ;) hehe, aja. Det va de. Skriver kanske lite senare om jag orkar eller så. puss!


in the school



<3


good night,

Har ätit och laddad upp mig med lite energi nu, det kan nog behövas eftersom en so-bok ligger och väntar på mig.. Har so-prov imorgon och har inte pluggat ett skit känns det som. Kan inte nånting, så därför känns det som en bra grej att börja göra det nu. Bättre sent än aldrig liksom :D Har spenderat ungefär hela min eftermiddag med att ligga i solen och bara ha det skönt, så nu har jag faktiskt fått en liten rand vid bh och shorts-kanten, härligt värre asså! :D Har också vart ute och ridit den lilla vita, eller ja, han va inte så vit eftersom han tycker det är väldigt kul att rula sig i den värsta leran han kan hitta typ, så vi kan säga den lilla brun/svarta ponnyn istället. Och det gick bara bra. Sen va jag ute och sprang lite också, hade ingen lust alls egentligen och va hur varm och svettig som helst efter ridturen, men i alla fall så fick jag för mig att springa lite, så då gjorde jag det också när jag ändå höll på liksom. Gick ganska segt men aja, jag sprang ju ändå och det är ju bra liksom.

nu: med so-boken i knät så väntar sängen, godnatt på er snyggingar!

SUNSHINE

Har precis ätit lite och nu är det ut och lägga sig i solen en stund som gäller. Latero!

DUSCHEN NÄSTA

Orkade inte rida idag heller.. Intebralinn! Men i alla fall, så dom fick ta och vila igen. Inte så bra för Caranjo heller eftersom han just nu ser ut som en tunna känns det som, han äter gräs 24/7 och har blivit väääldigt tjock, inte bra, inte bra alls... ;) Aja, så då har vi ju lite att jobba bort kan jag ju lova i alla fall. Onödig information men har liksom inget att skriva om känns det som. Ska ta och hoppa in i duschen nu i alla fall, och sen tänkte jag hoppa i säng med en värmepåse på nacken, fråga mig inte vad jag har gjort, för det har jag ingen aning om ;) Är typ i alla fall jääättestel i vänstrasidan av nacken/huvudet. Har skitont verkligen! Och det är inte heller bra. Nu ska jag ta och sluta snacka om massa onödigt vetande och ta tag i mitt liv. Duschen nästa! Big love!


UNDERBARA DAG


dagens outfit

Ska ta och gå ut och sätta mig med kära mamma på altanen hade jag tänkt. Blir att rida bushästarna senare ikväll sen eftersom det är väldigtvarmt ute nu. Men verkligen inget att klaga! Det är ju underbart! så nu hoppas vi verkligen attr de kan hålla i sig tycker jag! Sen blir det väl att sätta mig med näsan i so-boken en stund också om jag orkar. Har ju prov på fredag så det kan ju va bra att kolla lite på de i alla fall. Sen hade jag ju svenskaprov idag också. Gick faktiskt ganska bra måste jag säga. Så nu hoppas jag självklart på det bästa ;)
ciao


EN DAG I LIVET

Är nyduschad och har suttit med näsan i svenska boken en stund nu. Hästarna fick vila idag, eftersom dom inte har gjort det på ett tag så tänkte jag att de var dom faktiskt värda, efter en sån höjdar helg också. Har varit duktig och klippt gräset lite också, innan jag satte mig och plugga. Hade verkligen ingen lust med nått pluggande idag, men kände att eftersom det är prov på det imorgon kan det ju va en bra grej att kanske i alla fall kolla igenom vad de handlade om liksom.

nu: träna armen en stund och sen godnatt, puss

lite om helgen

Hejsvejs ! Kunde inte uppdatera nått ugår eftersom min mamma satt och körde nått pogram till hennes körkortgrejs hela dagen/kvällen. Så jag hade ingen tillgång till datorn liksom. Men nu kommer det i alla fall en liten uppdatering om hur det gick i helgen. Filmer kommer också, men de vill inte göra riktigt som jag vill. Men ska försöka fixa de på nått sätt i alla fall. Är supermeganöjd över helgen i alla fall! Små duktiga hästar är de som jag har! Hade med båda två och det gick superbra med båda! I första klassen med Queen (ld, clearround) fick jag en rivning, och i andra klassen (lc) kom jag 4a! :D sen med Caranjo kom jag 2a i första klassen (lc) oså fick jag en rivning i andra klassen (lb). Så kan ju säga att det nästan inte skulle kunnat gå bättre nästan.
Här kommer lite bilder också:
















TÄVLINGSDAG

Har inte varit så social eller vad man ska kalla det i helgen, men jag har liksom inte vetat vad jag ska säga eller skriva riktigt. Känns bara som att jag skriver samma om och om igen, och då blir det väääldigt lätt att tröttna på att läsa, och det är ju verkligen inte bra. För jag vill ju inte att ni som läser ska sluta läsa liksom. Skriver imorgon om hur det gick på tävlingen idag. Godnatt :)

BELLLABUS

Har vart ute på crusingen nu en sväng med människor :D sitter med belllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllla nu och ska ta och käka lite panpizza nu, är man hungrig så. Sen blir det myskväll typ :D
hahahihi, puss'

mysdag'


bästavän och jag, haha, hade lite kul med kameran             dagens outfit

ben + bästa skorna i världen                                          sötis johannis,

myspys fika på rådhuset                                         bl.a de jag köpte idag. Skor + tights

tröjan och tightsen köpte på Carlings. Ett riktigt kap måste jag säga ;D

Det var lite av bilderna från idag. Ännu en mysigt dag med bästavän inne i staden. Hittade typ det jag ville ha, förutom en nedrans jacka som jag nu har letat efter i hundra-arton-femtioelva år känns det som.. Aja, bara att bita ihop och leta vidare ;) Kände verkligen inte för att rida idag, eftersom regnet öste ner och var allmänt skitväder rent ut sagt. Så då fick dom små djuren ha lite vila idag, Ska ta och göra en kopp te och krypa ner under täcket och sätta på en bra film nu tänkte jag. Ha det bra! puss


BILDER FRÅN TÄVLINGEN I LÖRDAGS






Det var i alla fall några av bilderna. Bästahästen' ♥

today's





LEDIGA I 5 DAGAR! ME LIKE!
så himla skönt asså, nån mer än jag som tycker de!? :D
ska ta och byta kläder och sticka ut i stallet och fixa lite, sen blir det att rida när min mami har kommit hem, orkar inte rida två hästar idag så då är det himlans bra att kunna göra så att mamma rider den ena. Supermegabra asså!
Inte så bra bilder förresten, jag vet. Blixt på hela första kortet känns det som, men det får ni leva med. Drar till bästa sen så vet inte om jag kommer kunna uppdatera nått, men det väntas och se. Har med mig kameran i alla fall, så ni kan vänta er måååånga fina kort i alla fall ;)
biiiig l-o-v-e


KVÄLLSSOL



Känner mig väldigt duktig som har vart ute och sprungit måste jag erkänna. Hade tänkt att försöka få det som en rutin nu, men vi får väl se hur det går med den saken. I alla fall va det väldaaans gött att springa, det var bara det jag ville söga med allt de liksom! Och med kvällssolen i ansiktet gjorde det ju inte de sämre direkt kan jag ju lova. Helt u-n-d-e-r-b-a-r-t om ni frågar mig! Nu ska jag ta och borsta tänderna och hoppa i bingen tänkte jag, blir väl att somna med näsan i engelskaboken kanske... Om jag ens orkar öppna den och läsa nått.. Det får vi se ;)

Imorgon ska jag i alla fall sova hos bästa vän, ska ha det mysigt med film och så på kvällen kan jag tänka mig, sen på onsdag blir det en sväng in till stan, en mystur med fika m.m. + att kameran självklart hänger med! :D

nu: borsta gaddarna och hopp i säng! nattinatti

MÅNDAG

Har försökt trixa och fixa med bloggen nu en stund. Men den vill fortfarande inte se ut som jag vill riktigt.. jaja, orkar inte fixa mer nu. För nu tänker jag va onyttig och göra en kladdkaka förstår ni, sen ska jag ut och springa. Latero!

sunday evening

underbara kväll.. har precis ätit mig mätt på tacos och ska nu ta och borsta tänderna och sen hoppa i bingen.

två dagar nästa vecka = enormt skönt. sen blir det att bara sooooova ut hela dagarna ;) + att my kommer hem från onsdag, braigt bättre.
goodnight

Dagens

Har precis duschat av mig all svett, damm och smuts som blir när man har tillbringat en dag på tävling. Orkar inte förklara hur de gick, men aja, det gick väl ganska bra ändå. Nu är mormor och morfar här så nu tänker jag ta och sätta mig och snacka med dom lite. Fast först ska jag försöka fixa och trixa till bloggen lite, designen och allt. puss


me right now, haha, kolla bort Albins leksaker på golvet ;)        

älskade ponny'

Är trött, nyduschad och har tandborsten i munnen och ska alldeles strax ta och hoppa i bingen. Dagen idag har varit väldigt lyckad! Min duktiga, duktiga bruna lilla skrutt hoppade för allt hon var värd och var enormt bra! Hon va så bra att vi till och med vann första klassen. Vi VANN liksom! :D så hiiiiimla roligt. Andra tävlingen och allt. älskade ponny säger jag bara. Andra klassen gick väl sådär. Fast det som inte gick så bra va mitt fel så där finns det inget att skylla på Queen, orkar inte förklara de nu. Kan göra det imorgon, när det inte känns som att jag ska falla ihop i en liten hög snart och somna ;) Laget vann också, kan jag ju bara tilläga. Så sammanlagt har det vart en skitbra dag rent ut sagt! Hoppas det blir lika lyckat imorgon, för då är det tävling med Caranjo som gäller. Men nu ska jag faktiskt ta och hoppa i säng. Godnatt på er!




äntligen fredag

Har vart ute och ridit två hästar och fixat och trixat lite inför morgondagen. För imorgon är det tävling på hemmaplan som gäller. Gota-cupen, asså en ld+5 och lc med min bruna sötsak till häst. Hoppas verkligen på bra väder nu också, är ju lite tveksamt, eftersom det stog i tidningen att det skulle regna och vara allmänt skitväder. Men jag tänker i alla fall hålla tummarna till att solen kan titta fram i alla fall. Nu står duschen väldigt högt upp på min lista, så det är precis vad jag tänker göra just nu. Hoppa in i duschen asså. Ha en fortsatt bra fredag! L-O-V-E'

in the school




mobilbilder... det vill säga inte så bra, men det får ni stå ut med idag :)

Har spenderat min eftermiddag på bästaväns altan idag, Solen sken och vi satt och snacka skit, en bättre torsdagseftermiddag får man leta efter. Tack för dagen vännen! ♥ Har precis vart ute och ridit en sväng och Caranjo gick faktiskt ganska bra :D det var typ de jag hade och säga. Inte så värt jag vet men jaja, så är det ibland. puss

nu: duschen och sen godnatt ♥


today

Shit vad trött man kan va.. Va nära på att somna förut idag på lektionen.. Inte lika bra jag vet, men har typ gått och lagt mig ganska sent och gått upp tidigt. Ingen bra kombination men ikväll tänkte jag försöka komma i säng i någolunda bra tid i alla fall. Hästarna får vila idag för som sagt så har jag ingen ork till någonting nu.. Men funderar nu på att ta med en kopp te och twilight-boken ut och sätta mig på altanen en stund. Tycker faktiskt det låter ganska lockande.. Vad tycker ni!? :D Sen blir det att stoppa näsan i svenska och so boken ett tag. Love


ett inte så synligt blixtkort, jag vet.. men hade liksom ingen annan typ.


pisssss-väder...

Har precis satt på lösngalarna och funderar nu på att det nog inte va så smart gjort.. Eftersom jag typ bor i stallet och då med lösnaglar är det ingen bra kombination. Ska i alla fall ut och försöka få en liten, vit och alldeles för skitig vit häst lite renare i alla fall, tills träningen sen! + att just nu är jag ännu mer avundsjuk på My som tar sitt pick och pack och drar till Rhodos imorgon, eftersom det ösregnar ute och är allmänt piss-väder.. Usch och fy och blä! Nu ska jag också gå ut och bli blöt och fin i alla fall ;) Langar lite bilder sen tänkte jag om jag orkar. För det börjar bli långtråkigt på bloggen. Inga bilder typ, men det ska ändras! pusss

dålig uppdatering... igen

Vet att jag har vart riktigt usel på att uppdatera nu, men jag har liksom varken hunnit eller orkatr, som vanligt liksom. Ska ta och hoppa in i duschen nu och sen blir det att ta tag i mitt rum. Ser ut som kriget nu men ska ta och fixa iordning det nu. Lite nya grejer och sånt. Latero!


RSS 2.0